Spørgsmål?‎ > ‎

Om MDS og sygdommens behandling på dansk

Der findes en del sider med information om MDS på dansk. Nedenfor finder du en liste over nogle af disse med en kort beskrivelse af siden. Blandt med link til forskellige danske hospitalers hjemmesider om MDS. Lægehåndbogen på sundhed.dk er skrevet for læger, men er taget  med for fuldstændighedens skyld. De nordiske vejledning for diagnose og behandlling af MDS, som er udarbejdet af Nordic MDS Group, er takket være Kirsten Grønbæk og andre danske hæmatologer nu blevet oversat til dansk. Den kan findes på Dansk Hæmatologisk Selskabs hjemmeside under vejledninger og kan downloades som PDF-fil via linket her.

Send en mail til webmaster@mds-and-you.info såfremt der er links du mener mangler i denne liste eller links, som ikke længere er relevante. Ved slutningen af vinteren 2015-2016 har vi ryddet lidt ud i links, som ikke længere førte til relevant information, bl.a. Rigshospitalet og Herlev Hospitals informationer til MDS patienter er blevet fjernet.
Viser 7 punkter
Link til hjemmesideBeskrivelse
Sorter 
 
Sorter 
 
Link til hjemmesideBeskrivelse
patienthaandbogen.dk Patienthåndbogen på sundhed.dk er et godt sted at starte sin læsning om MDS. Den er kort og letforståelig. 
www.nmds.org Nordic MDS Groups information om MDS på dansk. God beskrivelse af sygdommen og mulige behandlinger samt den eneste kur. Beskrivelsen kan også downloades som PDF-fil 
laegehaandbogen.dk Lægehåndbogen på sundhed.dk. Informationen her er ikke så let læselig som i patienthåndbogen. 
www.ouh.dk Information om MDS fra Odense Universitetshospital 
www.blodceller.dk/da/ Information om MDS inkl. interview med MDS patient. Siden ejes af medicinalfirmaet Celgene, som producerer medicin til behandling af forskellige former for MDS. 
www.mdslifebeyondlimits.org MDS Life Beyond Limits siden er nu kommet på dansk. Patienthistorier - på engelsk. 
www.jernophobning.dk Information om jernophopning og behandling. Siden ejes af medicinalfirmaet Novartis, som producerer medicin til behandling af jernophobning. 
Viser 7 punkter