Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Aktiviteter til gavn for MDS patienter og pårørende fortsættes og styrkes!

indsendt 22. okt. 2015 23.24 af Niels Jensen   [ opdateret 23. okt. 2015 07.00 ]
På generalforsamlingen torsdag den 22. oktober 2015 i Karens Minde Kulturhus i København SV blev følgende vedtaget:
at MDS DK Patientstøttegruppe nedlægges som selvstændig forening, når et udvalg under Patientforeningen Lyles bestyrelse er etableret til videreførelse og udbygning af aktiviteter rettet primært mod MDS patienter og deres pårørende. Ved nedlæggelse af MDS DK Patientstøttegruppe overføres foreningens uforbrugte midler til en konto under Patientforeningen Lyle øremærket aktiviteter rettet mod patienter og pårørende med MDS og beslægtede sygdomme. Nedlæggelse af MDS DK Patientstøttegruppe som en selvstændig foreningen skal bekræftes ved en ekstraordinær generalforsamling umiddelbart efter forårets generalforsamling i Patientforeningen Lyle.
Alle bestyrelsesmedlemmer af MDS DK Patientstøttegruppe er allerede medlemmer af Lyle, og er interesserede i at fortsætte arbejdet med at informere om MDS som en del af det foreslåede udvalg under Lyles bestyrelse. Bestyrelsen mener, at at det vil være den bedste måde at fortsætte udbredelse af information på dansk om MDS via hjemmesiden dkpsg.mds-and-you.info, nyhedsbreve og møder til gavn for MDS patienter og deres pårørende. 
Alle medlemmer og tidligere medlemmer af MDS DK Patientstøttegruppe opfordres til at melde sig ind i Patientsforeningen Lyle. Derved får man mulighed for at deltage i et weekend arrangement på Christiansminde i Svendborg. Ved dette weekend arrangement vil der blive sat fokus på dagligdagens udfordringer når man har en blodkræftsygdom, som eksempelvis MDS. Medlemmer af Patientforeningen Lyle deltager i weekenden på meget favorable vilkår.