Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Fra MDS DK Patientstøttegruppe til MDS DK Patientstøtte

indsendt 11. feb. 2016 00.23 af Niels Jensen   [ opdateret 11. feb. 2016 00.23 ]
Bestyrelsen arbejder intensivt på, at MDS DK Patientstøttegruppe skal blive en del af Patientforeningen Lyle. Derved kommer vi i selskab med mange andre blodkræftsygdomme, og det mener bestyrelsen for MDS DK Patientstøttegruppe vil blive til gavn for MDS patienter og pårørende,  bl.a. fordi vore medlemmer derved får mulighed for at netværke med andre blodkræftpatienter i deres lokalområde.

Det betyder at vi skifter navn fra MDS DK Patientstøttegruppe til MDS DK Patientstøtte. Vor hjemmeside vil fortsætte med at være stedet hvor man på dansk kan finde både den information man har behov for som ny diagnosticeret MDS patient, og de seneste nyheder fra forskningen i blodkræftsygdomme og specielt MDS. 

Det betyder også, at man fra den 1. april ikke længere kan blive medlem af MDS DK Patientstøttegruppe, idet gruppe vil ophøre med at være en selvstændig forening efter en ekstraordinær generalforsamling i begyndelsen af april måned. I stedet anbefaler bestyrelsen, at man melder sig ind i Patientforeningen Lyle, og der vil komme link på hjemmeside, så dette blive nemt. Er man allerede medlem af MDS DK Patientstøttegruppe, så vil man blive tilbudt medlemskab af Lyle for resten af 2016.