Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Har du mod på at deltage i en video optagelse?

indsendt 5. jan. 2016 07.51 af Niels Jensen   [ opdateret 5. jan. 2016 07.51 ]
Vi har fået en henvendelse fra kommunikationsfirmaet FireKite, som arbejde for Celgene. Celgene er firmaet, som har udviklet og markedsføre Vidaza. FireKite ønsker at få kontakt til et MDS patient, som har modtaget Vidaza i forbindelse med behandlingen af deres MDS sygdom og som har lyst til at fortælle om sine oplevelser på en video. Såfremt du han sige ja til følgende to spørgsmål:
  1. Har du i forbindelse med behandling af din MDS modtaget Vidaza?
  2. Har du lyst til at fortælle om dine oplevelser?
Så kontakt Niels Jensen på e-mail niels.jensen@mds-and-you.info. Jeg vil så sætte dig i forbindelse med en repræsentant fra FireKite, så du kan få mere information om videooptagelsen og formålet med denne. Optagelsen kan foregå enten i dit eget hjem eller et neutralt sted. Firmaet skriver også, at de helst vil lave optagelsen på engelsk, men jeg har skrevet til dem, og meddelt, at så bliver det endnu vanskeligere at finde den ønskede patient.

Du kan læse mere om firmaet FireKite, som er en del af Ashfield Healthcare Communications, som er en del af UDG Healthcare plc, på hjemmesiden www.ashfieldhealthcare.com. Du kan læse mere om FireKite her.