Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Kommende møder for patienter og pårørende - opdatering!

indsendt 12. jul. 2014 04.30 af Niels Jensen   [ opdateret 28. feb. 2015 10.12 ]
Efter det velbesøgte møde i Roskilde har MDS DK Patientstøttegruppe arbejdet intensivt med at arrangerer møder andre steder i landet. For tiden er 3 møder i løbet af efteråret under planlægning. Det første møde bliver torsdag den 18. september 2014 kl. 12.30 i Stakladen på Århus Universitet. Til dette møde har vi inviteret Eva Hellström-Lindberg fra Karolinska Instituttet ved Stockholm til at komme og fortælle os om de seneste landvindinger indenfor behandling af MDS, og give os et lille glimt af hvad fremtiden kunne tænkes at bringe. Du kan læse mere om arrangementet her og tilmelde dig og dine pårørende her.

Invitationen til mødet, som arrangeres i samarbejde med overlæge Mette Skov Holm fra Hæmatologisk Afeling på Århus Universitetshospital, kan downloades som pdf-fil fra denne side. For at kunne åbne filen skal du have Acrobat Reader fra Adobe eller lignende software installeret på din computer. Bruger du Googles webbrowser Chrome, så kan du også åbne og udskrive filen direkte i din webbrowser.

Yderligere to arrangementer udenfor Københavnsområdet er under planlægning. Det ene er nu fastlagt til den torsdag den 13. november i Odense, og så slutter vi året med et møde torsdag den 27. november i Aalborg. Yderligere informationer om disse arrangementer vil komme så snart aftalerne er på plads.
Ċ
Niels Jensen,
12. jul. 2014 04.31