Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

MDS Patient og Familie Forum under EHA's Congress i København

indsendt 6. apr. 2016 23.24 af Niels Jensen   [ opdateret 21. apr. 2016 11.19 ]
Nu er programmet for MDS Foundations Patient og Familie Forum under EHA's Congress i København kommet på plads.  Patient og Familie Forummet afholdes lørdag den 11. juni 2016 på Copenhagen Marriott Hotel, som ligger skønt pladseret ved Københavns Havnefront. Dette eftermiddagsarrangment starter med en let frokost i lokalet "Vesterhavet", og efterfølges af 3 halvtimes indlæg ved ledende MDS eksperter fra Hæmatologisk Klinik på Rigshospitalet i København. Efter en kort kaffepause vil der være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne.

Man tilmelder sig Famile Forummet ved at sende en e-mail til lars.kjeldsen.01@regionh.dk med oplysning om navn, telefonnummer og antal deltagere, som man ønsker at tilmelde. Yderligere information om MDS Familie Forum findes under kommende møder og i vedhæftede invitation fra MDS Foundation.

I vedhæftede "officielle" invitation fra MDS Foundation og Hæmatologisk Klinik kaldes begivenheden et "MDS Patient Forum".  De tilsvarende begivenheder i USA kaldes "MDS Patient and Caregiver Forum".