Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Medlemskab er gratis indtil den stiftende generalforsamling

indsendt 17. dec. 2012 12.52 af Webmaster mds-and-you   [ opdateret 28. feb. 2015 10.10 af Niels Jensen ]
Indtil den stiftende generalforsamling, som af forskellige grunde først finder sted i 2013, er medlemskab af MDS DK Patientstøttegruppen gratis. Det skyldes simpelthen, at generalforsamlingen selvfølgelig er gruppens øverste myndighed, og en af dens opgaver på den stiftende generalforsamling vil være at vedtage kontingentstrukturen udover selvfølgelig at fastlægge gruppens formål.
Det stiftende møde fandt, som tidligere skrevet her, sted den 21. september 2012 efter LyLes udemærkede arrangement, som blev indledt af klinikchef Lars Kjeldsen fra Rigshospitalet. Siden dette møde er der blevet arbejdet videre med det materiale, som takket være overlæge fra Roskilde Sygehus og Novartis, nu findes på dansk. Målet er dels en udgave her på hjemmesiden og dels en udgave  på USB-stik, som på sigt ville kunne udleveres fra de hæmatologiske centre i Danmark.
Man bliver medlem af MDS DK Patientstøttegruppen ved at sende en e-mail til niels.jensen@mds-and-you.info med navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mail adresse. Så vil man modtage invitationer til kommende arrangementer inklusive den stiftende generalforsamling samt det nyhedsbrev, som forsøges udsendt med jævne mellemrum (Dog ikke helt  så jævne, som oprindeligt planlagt).
Comments