Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Møde i Roskilde for MDS patienter og pårørende

indsendt 15. nov. 2015 09.05 af Niels Jensen   [ opdateret 15. nov. 2015 09.05 ]
Mandag den 18. januar 2016 afholder vi et møde for MDS patienter og pårørende i Roskilde. Ved dette møde kan du høre nyt om MDS fra både overlæge Klas Raaschou-Jensen fra Hæmatologisk Afdeling ved Roskilde Sygehus og fra professor Uwe Platzbecker fra Universitets Hospitalet i Dresden. Derudover har vi inviteret psykolog Bo Snedker Boman til at fortælle om udfordringerne som både patient og pårørende når man lever med en alvorlig sygdom, som MDS. Der vil blive serveret forfriskninger undervejs. Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne og også til sygeplejerske Linette Zornig Kjelberg fra Hæmatologisk Afdeling.

Dette møde er nok det sidste møde arrangeret inden vore aktiviteter videreføres i regi af Lyle, som har udviklet sig til at varetage interesser ikke blot for leukæmi og lymfekræft patienter, men også mange andre blodkræftpatienter. I indeværende år har der bl.a. været temadage med fokus på CML, MDS og AML. 

Møde finder sted i det Store Auditorium på Roskilde Sygehus mandag den 18. januar 2016 kl. 16.00. Indgangen til auditoriet er nr. 24 på kortet til højre (klik på kortet for se en større kopi) for enden af Munkesøvej. Desværre er det også længst muligt væk fra tog og busstoppesteder - beklager. Tilmelding til mødet er nødvendig, og det kan gøres ved at klikke her.