Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Ordinær generalforsamling med forslag om overgang til ny struktur

indsendt 4. sep. 2015 03.53 af Niels Jensen   [ opdateret 5. sep. 2015 00.24 ]
Under kommende møder er der indkaldt til ordinær generalforsamling i MDS DK Patientstøttegruppe. På denne generalforsamling planlægger bestyrelsen at fremsætte forslag om videreførelse af foreningens aktiviteter rettet mod MDS patienter og deres pårørende i regi af Lyle. Generalforsamlingen finder sted torsdag den 22. oktober 2015 kl. 19.00 i Karens Minde Kulturhus i København SV.  Tilmelding er nødvendig til generalforsamling og spisning, og det gøres her.

Kun medlemmer som har betalt kontingent for 2015 kan deltage i generalforsamlingen. Formanden i den kommende uge udsende en påmindelses e-mail til alle, som har betalt kontingent for 2014, men ikke for 2015.  Inden generalforsamlingen arrangeres gratis spisning for medlemmer i Caféen i Karens Minde Kulturhus.

Såfremt generalforsamlingen følger bestyrelsens indstilling, så afholdes en ekstraordinær generalforsamling torsdag den 12. november 2015. Såfremt dette møde skal afholdes vil stedet blive bekendtgjort ved generalforsamlingen den 22. oktober 2015.

Den foreløbige dagsorden og MDS DK Patientstøttegruppes vedtægter kan downloades som PDF-filer fra denne side.