Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Patientinddragelsesdag i Finsencentret tirsdag den 25. november

indsendt 21. nov. 2014 05.19 af Niels Jensen   [ opdateret 12. mar. 2015 00.01 ]
Tirsdag den 25. november er der Patientinddragelsesdag i Finsencentret. Det starter allerede kl. 8.00 med lokale arrangementer i klinikkerne og fortsætter hele dagen med udstillinger i forhallen og om eftermiddagen foredrag i Auditorium 1. Hele det detaljerede program kan downloades her fra siden. 
MDS DK Patientstøttegruppe har kendt til arrangementet i mindre end 24 timer, så vi beklager den korte tidsfrist, men håber alligevel, at gruppens medlemmer i det storkøbenhavnske område har lyst til at deltage på tirsdag enten i dele af arrangementet eller hele dagen.
Som klinikchef overlæge Lars Kjeldsen skriver i sin e-mail om dagen: "Patientinddragelse er kommet for at blive, fordi det giver en bedre patient oplevet kvalitet og en større faglig tilfredshed. I virkeligheden har vi i Finsencentret arbejdet med det længe, men behovet for – og forventningerne til patientinddragelse er større end nogensinde. Vi vil blive rigtig gode til det og inddrage patienterne i alle væsentlige beslutninger - men det kræver en øget systematik, og det er, hvad vi arbejder med at indføre i disse år. Vi gør det i samarbejde med Planetree og med Enheden for Evaluering og Brugerinddragelse. Det kommer der mange gode erfaringer ud af, og den 25. november inviterer vi medarbejdere, patienter og samarbejdspartnere indenfor til Patientinddragelsesdag i Finsencentret."

På Patientinddragelsesdagen på tirsdag kan man bl.a. høre om
  • Stuegang væk fra stuen
  • Frivillige i Stråleterapien
  • Fysisk aktivering af patienter med hæmatologiske sygdomme
  • Pårørende, der kan og vil inddrages
  • Gruppebaseret patientundervisning
  • Innovative projekter der inddrager og gavner patienterne
  • Gode fysiske rammer i venteområderne
  • Paneldebat om, hvad der sker, når man inviterer patienterne med ind i maskinrummet
Og meget mere! Læse selv det vedhæftede og udførlige program for Patientinddragelsesdagen i Finsencentret.

Comments