Nyheder‎ > ‎Lyle nyheder‎ > ‎

Vellykket stiftende generalforsamling

indsendt 13. dec. 2013 13.34 af Webmaster mds-and-you   [ opdateret 28. feb. 2015 10.08 af Niels Jensen ]
En vellykket stiftende generalforsamling blev afholdt torsdag den 12. december 2013 i et mødelokale, som vi havde lånt af firmaet Geelmuyden.Kiese, som bor central i København i Jorcks Passage mellem Vimmeskaftet og Skindergade. Et udførligt referat af generalforsamlingen vil blive offentliggjort så snart det er gennemlæst af de personer,  som deltog i generalforsamlingen.

Som fungerende formand redegjorde Niels Jensen for aktiviter siden initiativmødet den 21. september 2012 og de samarbejdsaftaler, som han på gruppens vegne havde indgået til dato. Derefter diskuterede generalforsamlingen forslaget til vedtægter for gruppen, og der fremkom flere konstruktive forslag til ændringer af disse.

Niels Jensen blev valgt til formand for gruppen, og derudover består bestyrelsen foreløbigt at 3 personer: Lis Elong, Lise Granerud og Anna Jensen. Lis Elong har accepteret af fungerer som gruppens kasserer. Generalforsamlingen vedtog også at der skulle være 3 typer af medlemskaber: enkeltpersonmedlemskab, familiemedlemskab og firmamedlemskab, og kontingentet for 2014 skulle være henholdsvis 50 kr., 75 kr. og 100 kr.
Comments