Nyheder‎ > ‎Internationale nyheder‎ > ‎

Partners for Progress

Partners for Progress (Partnere for Fremskridt) er en årlig to dages begivenhed hvor europæiske organisation involveret i formidling af støtte til MDS patienter og deres pårørende har lejlighed til at udveksle erfaringer og lære ny. MDS DK Patientstøttegruppen har været repræsenteret ved mødet i München i 2011 og møde i Barcelona i 2012. Faktisk er MDS DK Patientstøttegruppens eksistens et direkte resultat af mødet i München, hvor vi bl.a. lærte om MDS Life Beyond Limits initiativet til at sikre adgang til behandling også for de ældste patienter.

2011 Partners for Progress

Partners for Progress fandt i 2011 sted på Hotel Dolce Munich Unterschleissheim, som ligger på Andreas-Danzer-Weg 1 i området Munich-Unterschleissheim omkring en halv times kørsel fra byens internationale lufthavn. Konferencen fandt sted den 6. og 7. juli, og omfattede blandt andet foredrag om forståelse af fordele og risici ved fremskridt i behandlingen af blodkræftpatienter ved Dr. A. Glasmacher.  Der var også arbejdsgrupper om kliniske forsøg og brug af sociale medier (Google+ og Facebook) til formidling af informationer til patienter og pårørende. Deusden  indlæg om indflydelsen af EU politik på kræftområdet og om kampagnen MDS Life Beyond Limits.

2012 Partners for Progress

2012 Partners for Progress fandt sted på Hotel Dolce Siges, som ligger på Av. Cami de Miralpeix 12 omkring en times kørsel syd for Barcelona. Konferencen fandt sted den 4. og 5. juli, og omfattede blandt andet foredrag om målrettet og personlig medicin af Dr. J. Carmichael. Desuden var der lejlighed til at afprøve ens viden om MDS ved hjælp af en iPad app i en arbejdsgruppe, og anden arbejdsgruppe handlede om ændringer i EU's regler for indlægssedler i medicin. Celgenes CEO talte om lederskab med eksempler både fra firmaet og uden for dette.