Nyheder‎ > ‎Internationale nyheder‎ > ‎

Så er det officielt: MDS International Symposium 2019 kommer til København

indsendt 1. aug. 2017 09.11 af Niels Jensen   [ opdateret 1. aug. 2017 09.33 ]
Rygterne har sviret i nogen tid, men i dag har MDS Foundation i et internationalt udsendt nyhedsbrev skrevet:

På vegne af det videnskabelige udvalg og det lokale organiseringsudvalg er det en glæde for MDS Foundation at invitere interesserede til det 15. Internationale Symposium om Myelodysplastic Syndromes, der finder sted i København, Danmark fra 8. maj til 11. maj 2019. Det lokale organisationsudvalg består bl.a. af klinikchef Lars Kjeldsen fra Klinik for Blodsygdomme på Rigshospitalet og overlæge Kirsten Grønbæk fra Rigshospitalet.

Som tidligere år dækker mødet alle relevante kliniske aspekter af MDS diagnose, prognose og behandling samt de nyeste data i MDS grundlæggende og translationel forskning. Hovedforelæsningerne vil blive leveret af anerkendte internationale eksperter, men vi forventer også at inkludere indlæg af høj kvalitet udvalgt blandt abstrakt indsendt af deltagerne.

Det forventes også, at der i forbindelse med symposiet arrangeres et eftermiddagsarrangement for MDS patienter og deres pårørende med indlæg fra nogle af de eksperter, der deltager i symposiet. Ved dette arrangement vil indlæg på engelsk blive simultant oversat til dansk, som MDS DK Patientstøttegruppe - nu en del af Lyle - tidligere har brugt. Mere om dette i begyndelsen af 2019.
Google+ Twitter Facebook Gmail PrintFriendly