Publikationer

Her finder du forskellige publikationer, som MDS Foundations "Hvad laver min knoglemarv?" og "MDS - Et liv med Håb" samt LyLes publikationer LyLe Focus, når det er relevant for MDS patienter. Lyle Nyt kan læses på www.lyle.dk og også downloades derfra.

Hvad laver min knoglemarv?

Hvad laver min knoglemarv? er 2. udgave af MDS Foundation What Does My Bone Marrow Do?. Oversættelsen er lavet af MDS patient Niels Jensen fra LyLe, og forbedret af læge Stine Ulrik Mikkelsen og overlæge Kirsten Grønbæk fra Rigshospitalet samt overlage Klas Raaschou-Jensen fra OUH.

Klik på pilen i øverste højre hjørne for at åbne PDF-filen og evt. downloade den til din computer eller mobiltelefon.

Blood Marrow Booklet_Danish_Web_08.29.2019.pdf
BBOH_Handbook_A4_Danish_5-1-19.pdf

MDS - En vej med Håb

MDS - En vej med Håb er den danske udgave af MDS Foundations Building Blochs of Hope (BBoH). Oversættelsen er lavet ved et tæt samarbejde mellem overlæge Klas Raaschou-Jensen ved OUH og MDS patient Niels Jensen fra LyLe. Trykte eksemplarer blev givet til læger og sygeplejersker, som deltog i MDS Foundations 21. Internationale Symposium om MDS i København i begyndelsen af maj 2019.

Klik på pilen i øverste højre hjørne for at åbne PDF-filen og evt. downloade den til din computer eller mobiltelefon.

lyle-fokus-akut-leukaemi-mds-2016-print.pdf

LyLe Fokus 2016

om Akut leukæmi og MDS

I efteråret 2016 havde LyLe inviteret overlæge Claus Werenberg Marcher og sygeplejerske Winnie Krejsing til at fortælle om akut leukæmi og MDS ved en temadag i Middelfart. Det kan du læse om i dette LyLe Foksu.

lyle-fokus-akut-leukaemi-mds-2015-web.pdf

LyLe Fokus 2015

om Akut leukæmi og MDS

I efteråret 2015 havde LyLe inviteret overlæge Kirsten Grønbæk fra Rigshospitalet til at fortælle om AML, ALL og MDS ved en temadag i Aaarhus. Det kan du læse om i dette LyLe Fokus.